De Sims 4 Roadmap voor het 1e kwartaal 2024 is bekend!

Gepubliceerd op 12 januari 2024 om 17:10

2 langverwachte kits, 1 prachtige SDX-drop, 1 sprankelend accessoirespakket, 1 feestpakket en 1 gezamenlijk ontworpen stijlpakket!
 


Van de eerste accidentele (of opzettelijke) verdrinking van je Sim tot de bitterzoete smaak van een Koeienplantcake: je hebt een aantal werkelijk sensationele verhalen meegemaakt. Het zit in de smaak van een ouderwets verbrande tosti, de chaotische mode-keuzes van de stadsgenoten en de feestdans van de brandweerman na het blussen van je keukenbrand. Elk verhaal dat je vertelt en elk bouwwerk dat je maakt schittert in De Sims, dus zorg dit seizoen voor sensatie, omarm het onverwachte en wees sensationeel jezelf in De Sims 4

De 2 langverwachte Kits zijn hoogstwaarschijnlijk de Bouw Kit Castle Estate en de CAS Kit Goth Fashion die door de Community midden vorig jaar gekozen zijn. Ze worden 18 januari verwacht (als de uitgelekte aankondiging op de EA App klopt)!

De prachtige Sims Bezorg Expres-drop (SBE) lijkt iets te maken te hebben met mode, kapsels of ..... Afwachten wanneer we dit gratis materiaal dit kwartaal tegemoet kunnen zien.

​Het sprankelende Accessoirespakket doet natuurlijk denken aan iets met juwelen en dat zou dan op CAS items kunnen slaan, maar aangezien het een Accessoirespakket betreft, zal het Pack ook gameplay en bouwvoorwerpen bevatten. Het laatste Accessoirespakket 'Kokkerellen Maar' is behoorlijk uitgebreid qua inhoud, dus ik hoop voor dit pakket hetzelfde.

Het genoemde Feestpakket kan van alles zijn, van luxe feestartikelen/voorwerpen tot iets totaal anders, dus nog geen speculatie hierover! Het Gezamenlijk ontworpen Stijlpakket kan een samenwerking betreffen met een officiële bekende designer of met één of meerdere van de bekende Sims Creator Network creators.

​We gaan het zien de komende 3 maanden!