De Sims Bezorgexpres is langs geweest!

Gepubliceerd op 13 februari 2024 om 19:10

EA Community Blog vertaald uit het Engels. 
Ontwikkelaar vertelt over de nieuwe update en de samenwerking met Winnie Harlow. 

Sul Sul, Simmers! Ik ben Ash en ik vind het geweldig om je kennis te laten maken met de nieuwste toevoeging aan Huiddetails in CAS: Vitiligo!

Huiddetails zijn een belangrijk aandachtsgebied voor het ontwikkelteam terwijl we ons blijven inzetten voor het uitbreiden van de vertegenwoordiging in De Sims 4. Moedervlekken, striae, littekens en sproeten hebben onze spelers in staat gesteld diverse en authentieke verhalen te vertellen, en de update van vandaag gaat hiermee verder. pogingen. We wisten al een tijdje dat we Vitiligo aan het spel wilden toevoegen, en we hebben veel tijd besteed aan het leren ervan en nadenken over hoe we het op authentieke wijze aan spelers konden aanbieden.

Vitiligo in het spel brengen

Als het om vitiligo in De Sims ging, wisten we dat we wilden beginnen met een reeks patronen die verschillende niveaus van dekking en symmetrie laten zien. Onze Concept Artist en Art Director hebben samengewerkt om een diverse reeks patronen voor gezichten, rompdelen en ledematen te ontwerpen. Uit ons onderzoek hebben we ontdekt dat depigmentatie duidelijke randen kan hebben en dat sommige randen donkerder en onregelmatiger kunnen zijn. De aangetaste huid kan absoluut wit zijn, of roze zijn of verschillende tinten lichter zijn dan de omringende huid. Omdat vitiligo mensen van alle etniciteiten en huidtypes treft, heeft onze Senior Character Artist met opzet de eerste middelen gemaakt die met de huidskleur van een Sim werken. Terwijl je door de tinten fietst en van warm naar neutraal naar koel verandert, zal de kleur van de vitiligo van je Sim zich aanpassen om mee te veranderen.

Vitiligo kan al vroeg in de kindertijd verschijnen en naarmate je ouder wordt, kunnen je plekken groter worden en veranderen. Daarom wisten we dat we deze functie aan alle leeftijden wilden bieden, van baby's tot oudere Sims. De patronen van de patches zouden van vorm kunnen veranderen als ze simpelweg voor elk frame van Sims werden omgezet. Onze Character Artist die de selectie uitbreidde, zorgde er dus voor dat ze consistent bleven op alle lichamen. In totaal ontwikkelden onze artiesten voor deze eerste release 61 vitiligovarianten van alle leeftijden. Ons team van ontwikkelaars, toegewijd aan De Sims 4 Basisgame, is enorm dankbaar voor het talent en de tijd die de artiesten ons ter beschikking hebben gesteld en voor hun toewijding aan de kwaliteit van elk item dat ze creëren.

Hoe het werkt

Nadat je de SBE update van vandaag hebt gedownload, vind je de nieuwe Vitiligo-middelen in CAS. Ga naar de categorie Huiddetails voor Gezicht of Lichaam. De nieuwe items verschijnen vlak voor de moedervlekken die zijn geleverd met de Samen Groeien Base Game-update. Je kunt patches kiezen voor het gezicht, het bovenlichaam, het onderlichaam, de armen en de benen van je Sim. Verschillende Vitiligo-patronen hebben meer dan één variant - je kunt kiezen of je eerst met een minder opvallend deel van het patroon wilt beginnen of met het volledige patroon wilt beginnen. Alle leeftijden hebben toegang tot dezelfde stukken, dus je keuzes kunnen hetzelfde blijven naarmate ze ouder worden of je kunt ze in de loop van de tijd veranderen.

Winnie Harlow-partnerschap

Het Sims 4-team werkt samen met supermodel en schoonheidsondernemer Winnie Harlow om deze nieuwe update te introduceren. Winnie, die tijdens haar jeugd een fervent De Sims-speler was, is enthousiast om styling- en interieurontwerpinspiratie met spelers te delen via een origineel contentstuk dat een Simified-versie van het Hollywood-huis van het fotomodel laat zien. Ze geeft een kamer-voor-kamer rondleiding door haar droomhuis en vertelt wat dit niveau van in-game representatie met de Vitiligo-functie voor haar betekent. Simmers kunnen haar huis downloaden uit de galerij en spelen met de door Winnie geïnspireerde Sim.

“Het is magisch om te zien hoe het team van De Sims 4 deze nieuwe vitiligo-functie introduceert”, zei Winnie. “Als kind heb ik veel tijd besteed aan het spelen van De Sims en ik vind het zo mooi om je ware zelf in de game te kunnen vertegenwoordigen. Deze samenwerking is een krachtig statement dat spelers aanmoedigt om te omarmen wat hen uniek maakt – zowel in-game als in het echte leven.”

Vraag & Antwoord

Kan ik de kleur van de vitiligo van mijn Sim kiezen?
Niet helemaal. Hoewel alle patronen sterk contrasteren met de huid van je Sim, hangt de exacte kleur van de vitiligopleisters af van de tint en kleur van de huidskleur die je kiest. Als je een warme huidskleur verandert in een koele, weerspiegelt de kleur van de Vitiligo dit.

Kan ik het vitiligopatroon van mijn Sim veranderen? Of kan ik het later toevoegen of verwijderen?
Ja, je kunt de Vitiligo-patronen wijzigen, toevoegen of verwijderen door terug te keren naar Create-A-Sim en dit te doen in de sectie Huiddetails.

Kan de vorm van het patroon van de Sim veranderen op basis van hun lichaam?
Ja. Huiddetails worden enigszins aangepast, afhankelijk van waar u de huid of lichaamsdelen uitrekt of verplaatst. Als je de neus van een Sim wijder maakt en er een stukje vitiligo overheen zit, verandert het plekje mee.

Heeft vitiligo invloed op mijn Sim tijdens het spelen?
Nee. Net als bij de functie Moedervlekken hebben vitiligopatronen geen enkel effect op de gameplay.

Kan vitiligo een laag vormen met andere huiddetails?
Vitiligo kan gelaagd zijn met alle gezichts- en lichaamsdetails behalve moedervlekken. Je kunt er ook tatoeages en lichaamshaar bij  gebruiken.

Waarom kan vitiligo geen laag vormen met moedervlekken?
Vitiligo gebruikt dezelfde technologie als moedervlekken, dus ze zullen op dezelfde manier werken. Je kunt niet meerdere moedervlekken op elkaar leggen, en ze gaan niet automatisch over tussen frames (jonger naar ouder, vrouwelijk naar mannelijk). Tieners zullen de rest van hun leven dezelfde huiddetails behouden, zolang ze hetzelfde frame gebruiken.

Heeft vitiligo invloed op de lichaamshaarkleur van mijn Sim?
Nee. We hopen in de toekomst het vermogen van vitiligo om de haarkleur te beïnvloeden aan te pakken, maar op dit moment zal vitiligo alleen op de huid van toepassing zijn.