Maak je Kristallen sieraden met de Sims 4 Kristallen Creaties

Gepubliceerd op 21 februari 2024 om 19:45

EA Community Blog vertaald uit het Engels. Ontwerp oogverblindende sieraden waarbij jij centraal staat bij het maken en creëren.

Wij kunnen geen genoeg krijgen van kristallen! In het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket kunnen spelers een nieuwe edelsteenkundevaardigheid ontgrendelen waarmee je Sim een assortiment kleurrijke kristallen en metalen kan verzamelen om geweldige creaties aan te passen die van invloed kunnen zijn op de stemmingen, relaties, carrières en levens van Sims! Plaats nieuwe, prachtig geslepen kristallen in huis, gebruik ze voor het maken van prachtige sieraden en laad je kristallen op in het maanlicht om nieuwe, unieke eigenschappen te ontdekken!
 
Van het ontwerpen van geliefde schatten zoals handgemaakte verlovingsringen of op maat gemaakte sieraden tot het produceren van unieke verzamelobjecten die voor Simdollars kunnen worden verkocht: elke Sim kan zijn eigen stijl cultiveren die door iedereen gezien zal worden.
 
Maak je klaar om de sieraden van je dromen te maken in dit Accessoirespakket dat je zeker zal helpen al je slimme doelen te bereiken!

Verzamelen en knutselen
 
Niets is specialer dan de stukken die je met liefde met de hand maakt. Met Kristallen Creaties kan een Sim meer dan 1.000 verschillende combinaties van met juwelen versierde voorwerpen maken, waarbij hij of zij een modestatement, een liefdesverklaring of een sprankelend cadeau voor een vriend kan maken.
 
Om deze oogverblindende voorwerpen te maken, kunnen Sims de edelsteenkundevaardigheid ontwikkelen. Deze schitterende nieuwe vaardigheid kun je leren door te oefenen terwijl je Sim aan de nieuwe edelstenentafel knutselt. Maak sieraden en geslepen edelstenen in prachtige nieuwe ontwerpen. Naarmate de vaardigheden van je Sim verbeteren, neemt ook de kwaliteit van hun creaties toe. Aan de edelstenentafel kunnen Sims edelstenen snijden en prachtige ontwerpen maken met de kristallen die ze verzamelen en deze verwerken tot verlovingsringen en andere sieraden, waaronder diverse ringen, armbanden, halskettingen en oorbellen.
 
Van het selecteren van je favoriete kristalvariant tot het kiezen van welke metalen het beste bij een kristal passen, zoals zilver, goud of roségoud: je Sim zal zich een meester voelen zodra hij omringd is door zijn kleurrijke sieraden. Je kunt ook elk van de 22 metalen gebruiken die te vinden zijn in de werelden van De Sims 4, waaronder Baconiet, Dood Metaal en Romantium. Stuur een boodschap van liefde of vriendschap door de perfecte vorm van een edelsteen te selecteren, kies uit 10 verschillende snitten, waaronder een hart-, plumbob- of kaboutervorm.
 
De edelsteenkundevaardigheid kan worden verbeterd als een Sim het boek over edelsteenkundevaardigheden leest en als een Sim doorgaat met het maken van Kristallen Creaties aan de edelsteentafel. Een Sim kan zijn gemaakte creaties verkopen, verzamelen en cadeau doen aan andere Sims.

Maak verbinding met Kristalenergie
 
Houd je niet gewoon van een beetje maanlicht? Dat doen wij zeker! We zijn blij om te kunnen mededelen dat Kristallen Creaties gebruikmaakt van de basisspel maancyclus. Dit betekent dat Sims in Kristallen Creaties kristallen op hun computer kunnen zoeken of ze uit een kristalboom kunnen plukken. Zodra het kristal in een edelsteen is gesneden, kunnen de sieraden en edelstenen worden opgeladen, waarbij het kristal het effect bepaalt.
 
De objecten moeten op het Kristal oplaadstation worden geplaatst. Eenmaal opgeladen kunnen Sims hun stukken dragen of tentoonstellen en de effecten van het Kristal ervaren die een positieve of negatieve invloed hebben op relaties, emoties en voortgang in het spel. Afhankelijk van het kristal kunnen de effecten van het opladen na verloop van tijd afnemen en zullen je Sims opnieuw moeten opladen om het volledige effect weer te kunnen voelen.
 
Met de introductie van 3 nieuwe kristallen, Amber/Barnsteen, Jade en Maansteen, zijn er momenteel in totaal 27 kristallen in alle pakketten die Sims kunnen ontdekken. Sims kunnen overal kristallen vinden! Lokaliseer gewone, ongebruikelijke en zeldzame kristallen op graafplekken en rotsen op elke wereld of kavel, terwijl ongebruikelijke kristallen ook via de computer of aan de edelstenentafel kunnen worden gekocht en zeldzame kristallen alleen in verschillende werelden kunnen worden gevonden of in een kristalboom kunnen worden gekweekt.
 
Vind alle verschillende soorten kristallen in de werelden van De Sims 4, waaronder:
‚Äč

  • Kristallen uit het basisspel van De Sims 4: (gewoon) Smaragd, Gele kwarts, Kwarts, Albast, Rozenkwarts, Seleniet, Robijn, Oranje Topaas, Saffier, Turkoois, (ongewoon) Simaniet, Schijnunlichie, Amethist, Hematiet, Diamant, Vurige opaal, (zeldzaam) Jonquil, Plumbiet, Regenbogiet, Git
  • Uitbreidingspakket De Sims 4 Aan het Werk: (gewoon) Nachtlampje, Clandestien
  • De Sims 4 Jungle Adventure Game Pack: (ongewoon) Amazoniet, (zeldzaam) Alexandriet
  • De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket: (gewoon) Jade, (ongewoon) Maansteen, (zeldzaam) Amber/Barnsteen

Donker en dromerig
 
Het ultieme kristalavontuur is niet compleet zonder het juiste vleugje mysterie en intriges. Wanneer het tijd is om je kleurrijke kristallen te verzamelen, trek dan kleurrijke kristallen pantoffels aan, leren laarzen met juwelen en ambachtelijke kleding, inclusief button-down vesten en overhemden en gebloemde tops met pofmouwen. Om nog meer glans toe te voegen, bekijk de nieuwe haren met felle metalen ringen of delicate, met juwelen versierde spelden.
 
Na een lange dag van snijden, verzamelen, vervaardigen en verkopen van kristallen en sieraden kun je  ontspannen in een knus, eenvoudig verblijf uitgerust met fluweelzachte banken, staren in spiegels ingebed met kristallen en vele sterrennachten doorbrengen aan je Edelsteentafel om de kneepjes van het vak te leren.
 
De Sims 4 werkte samen met Simmer Arethabee om een dromerige set sieraden te ontwikkelen die beschikbaar zijn in Create-A-Sim, met een ketting, een ring en oorbellen. Haar ontwerpen zijn delicaat en verfijnd en een perfecte aanvulling op dit sprankelende pakket. We werken graag samen met onze community van makers en kunnen niet wachten om te zien wat jullie maken met deze oogverblindende nieuwe ontwerpen.

Het Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket komt beschikbaar op 29 februari 2024