Koop de Plumbob-sieradencollectie uit het de Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 20:20

EA Community Blog vertaald uit het Engels. Sul Sul Simmers,
 
We zijn terug om nog meer magie van De Sims naar de echte wereld te brengen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat een samengestelde sieradencollectie in beperkte oplage, geïnspireerd op het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket, vanaf 29 februari om 21.00 uur NL tijd exclusief verkrijgbaar zal zijn in De Sims Shop.In het Kristallen Creaties Accessoirespakket hebben Simmers de mogelijkheid om in de game sieraden te maken met behulp van een van de 27 kristallen en 22 metalen opties. Elk onderdeel van de Plumbob-collectie is door ons team binnen het spel ontworpen en uiteindelijk vervaardigd met behulp van het Plumbite-kristal en het goudmetaal.

Spelers kunnen hun Sims nu matchen met deze sensationele collectie, geïnspireerd op de iconische Plumbob uit de game. De Sims Plumbob-collectie bevat een scala aan sieraden, waaronder:

  • De Plumbob Statement Ring, een prachtige ring in de vorm van een Plumbob, gegalvaniseerd met 18k goud en een groene zirkoonedelsteen.
  • De Plumbob Layered Necklace, twee verblindende lagen versierd met groene agaatkralen die geluk en kracht brengen en een opvallende 3D plumbob-hanger om een extra vonk toe te voegen.
  • De Plumbob Drop Earrings, statement oorbellen met studs die een opvallende toets toevoegen aan je dagelijkse look.

Elk sieraad uit de collectie wordt geleverd met een kenmerkend doosje om cadeau te geven of als aandenken voor jezelf.

De Plumbob-sieradencollectie wordt op dezelfde dag gelanceerd als het De Sims 4 Kristallen Creaties Accessoirespakket. Je kunt de collectie op 29 februari 2024 kopen op shopthesims.com en naar de The Sims Shop F.A.Q (Veel gestelde vragen) gaan voor eventuele aanvullende vragen inclusief over verzending.