Er is opnieuw een belangrijke Bug Fixes update voor de Sims 4 beschikbaar!

Gepubliceerd op 7 maart 2024 om 19:10

Na alle bug ellende van de afgelopen week heeft EA opnieuw een Emergency Bug Fixes update uitgebracht: 
PC versie: 1.105.345.1020 / Mac versie 1.105.345.1220 en Console versie 1.89 

Deze update is direct beschikbaar voor PC/Mac en XBox en volgt voor Playstation vandaag.
​Update z.s.m. je spel om verdere narigheid te voorkomen. 

 

Vertaling van de Patchnotes:

Sul Sul,

De update van vandaag bevat een aantal kritieke oplossingen voor de meest gerapporteerde problemen van de community van de afgelopen week. Om deze oplossingen sneller te kunnen implementeren, zal deze update een gespreid releasetempo volgen. De update is onmiddellijk beschikbaar op PC, Mac en Xbox, en zal kort daarna op PlayStation verschijnen. Bedankt voor jullie gedetailleerde rapporten via ons AHQ-forum, waardoor we deze problemen snel konden onderzoeken.

Het Sims 4-team

Bugfixes 

De Sims4

 • Een aantal prestatie-optimalisaties bijgewerkt die ervoor zorgden dat bepaalde gemoedstoestanden per ongeluk van Sims werden verwijderd tijdens het laden.
 • Er is een crash opgelost die optrad als er tooltip werd geactiveerd terwijl de muis over objecten in de inventaris van een Sim zweefde.
 • Er is een probleem opgelost met de menu's van de objectkiezer in de gebruikersinterface die - als aan bepaalde voorwaarden was voldaan - de mogelijkheid van Sims om verschillende 'Geef'-interacties uit te voeren (interacties waarbij objecten aan andere Sims werden gegeven) hinderden.
 • Eenmaal geleerd, worden de WooHoo-interesses van andere Sims opnieuw nauwkeurig weergegeven in het profielpaneel van die Sims.


Te huur

 • Je zou opnieuw het profielpaneel van een andere Sim moeten kunnen openen nadat je hem hebt afgeluisterd, en alle geheimen kunnen zien die over hem zijn ontdekt.


Kristallen Creaties

 • Er is een probleem opgelost waarbij de lichamen van Sims geleidelijk van grootte veranderden telkens wanneer een Sim handgemaakte sieraden aan- of afdeed. Dit probleem trof vooral tieners, volwassenen en ouderen. De impact op jongvolwassenen was minimaal. Hoewel dit probleem zich niet meer zal voordoen, corrigeert deze update niet met terugwerkende kracht het uiterlijk van Sims die al zijn gewijzigd. Er zijn twee methoden die we kunnen voorstellen om je Sims handmatig te herstellen:
 1. Je kunt een ouder opslagbestand herstellen dat is opgeslagen voordat je Sims zelfgemaakte sieraden droegen. Op pc/Mac kun je onze videogids of tekstgids raadplegen voor instructies over het herstellen van oudere opslagbestanden. Op PlayStation/Xbox selecteer je 'Load Game' in het hoofdmenu en kies je een ouder opslagbestand.
 2. Je kunt je Sim meenemen naar CAS door de interactie ‘Sim aanpassen’ te gebruiken op een spiegel- of kledingkast object, en vervolgens het lichaam van je Sim manipuleren om zijn vroegere uiterlijk redelijk te benaderen.
 • Voor spelers met De Sims 4 Aan het Werk kunnen handgemaakte sieraden nu worden verkocht bij detailhandelsbedrijven zonder dat ze worden teruggegeven aan de inventaris van de bedrijfseigenaar Sims wanneer ze de winkelkavel verlaten.
 • Als een Sim sterft terwijl hij handgemaakte sieraden draagt, worden die sieraden nu losgekoppeld van de inmiddels overleden Sim wanneer de sieraden worden teruggegeven aan de inventaris van het huishouden.
 • Enkele combinaties van ambachtelijke sieraden bijgewerkt die resulteerden in een edelsteenkleur die niet overeenkwam met het kristal dat werd geselecteerd bij het vervaardigen.