EA Persbericht: De Sims 4 kondigt samenwerking voor meer inclusiviteit in games aan!

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 20:05

Dinsdag 26 maart 2024 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag een samenwerking tussen De Sims™ 4 en het legendarische beautymerk Dark & Lovely aangekondigd. ​Lees in de post hieronder het uitgebreide (vertaalde) Community Blog hierover.

Danielle 'Ebonix' Udogaranya, een veelgeprezen content creator en voorvechter van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit, verzorgt de vertelling in de eerste video die de merken gezamenlijk hebben onthuld. De video getiteld 'Play in Color' zet het belang van authentieke vertegenwoordiging in games in de schijnwerpers.

Volgende maand wordt er een gratis update voor het basisspel van De Sims 4 uitgebracht. De update bevat 24 nieuwe kleurcombinaties voor twee bestaande kapsels, geïnspireerd op de nieuwste Immersive Bolds-collectie van Dark & Lovely.

In juli 2024 wordt er een tweede update uitgebracht. Ook deze update is samen met Dark & Lovely ontwikkeld en voegt een gloednieuw kapsel met dreadlocks toe. De samenwerking is een manier om de wereld van De Sims en de diversiteit van de vele miljoenen spelers zo authentiek en respectvol mogelijk weer te geven.

​Lees in de post hieronder het uitgebreide (vertaalde) Community Blog hierover.