De Sims Urban Homage Kit en de Sims 4 Feestbenodigdheden Kit officieel aangekondigd!

Gepubliceerd op 10 april 2024 om 19:05

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag De Sims™ 4 Urban Homage Kit en De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit onthuld. EA Community Blog vertaald uit het Engels. 

De Sims 4 Urban Homage en Feestbenodigdheden Kits zijn op 18 april 2024 beschikbaar op pc via EA app™, Mac® via Origin, Epic Games Store en Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One-systemen.

On-point looks en nieuwe feestvibes

​Het feest is nog maar net begonnen! Betreed het toneel in de meest trendy kleding en bereid het toneel dit seizoen voor, voor onvergetelijke feesten in De Sims 4.
 
Met De Sims 4 Urban Homage en Feestbenodigdheden Kits kunnen spelers hun Sims stylen in Simmer en gaming content creator, Ebonix' favoriete, door de Londense stad geïnspireerde mode, en feestlocaties uitrusten met een feestelijk decor voor opwindende feesten waar Sims enthousiast van worden.

Vibes uit de jaren 90 en levendige motieven
 
Kleed je om indruk te maken met De Sims 4 Urban Homage Kit, gemaakt in samenwerking met de meermaals bekroonde maker van gamecontent en DE&I-advocaat, Danielle “Ebonix” Udogaranya.
 

Trek de aandacht en laat je Sim opvallen als het ultieme virtuele stijlicoon met looks die een frisse kijk bieden op de nostalgische, op Londen geïnspireerde modetrends uit de 90’s en ‘noughties’ (een Britse uitdrukking voor de jaren tussen 2000 en 2009), met levendige patronen, levendige graffitimotieven en opvallende accessoires. Deze moderne looks zijn gedurfd en onbeschaamd, geïnspireerd door een tijd en plaats die Ebonix dierbaar is.
 
Met opvallende ensembles en statement-stukken zoals iconische overalls, vlindertopjes, opvallende gelaagde sieraden en glamoureuze nieuwe nagels kunnen Sims zelfverzekerd in stijl paraderen en hun individualiteit op meer manieren dan ooit tevoren tot uitdrukking brengen.
 
“Toen ik Urban Homage bedacht, was het idee aan Maxis een eerbetoon aan de jaren 80, 90 en 00”, zegt Ebonix. “The Kit is geïnspireerd door de Urban chic-cultuur die de innovatie, diversiteit en levendigheid benadrukt die het stadsleven bevordert en die ik zeer omarm als onderdeel van mijn dagelijkse kleding. Dat gezegd hebbende, wilde ik een aantal tijdloze stukken tot leven brengen die aansluiten bij tijdperken waar we inspiratie uithalen en die tot op de dag van vandaag nog steeds de blauwdruk vormen van mode-innovatie, met een verscheidenheid aan outfits die dynamisch en levendig zijn, traditioneel en eigentijds. en rijk aan culturele trends!
 
Leuk weetje: de cijfers op de basketbalshorts zijn eigenlijk de verjaardagen van Ebonix’ moeder (24), vader (18), beste vriendin (16), peetdochter (14) en die van haarzelf (10)! Ze vond dat dit zo’n mooi, persoonlijk tintje zou zijn om de mensen te herdenken en te eren die de absolute wereld voor mij betekenen.”


Vier het met Flare
 
Geef je festiviteiten een boost en maak je epische feesten onvergetelijk met het De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit!
 
Of je Sim nu een uitgebreide Landgraaf-lunch organiseert of een uitzinnig feest voor de Huisgenoten organiseert, het Sims 4 Feestbenodigdhedenpakket heeft alles wat je nodig hebt om van je volgende feest het gesprek van de dag te maken.
 
Verras en verruk met speelse feestaccessoires, waaronder opvallende slingers, een betoverende mistmachine en een veelzijdige bar die na het feest kan blijven hangen. Voeg wat drama toe aan de dagelijkse inrichting met levendige en unieke nieuwe items zoals een betoverende discobal. Creëer de perfecte sfeer met op elkaar afgestemde feestdecoraties of mix en match om de sfeer te bepalen en gedenkwaardige Simstagram-posts te laten opvallen.
 
Vorm je groep en laat de goede tijden in stijl rollen. Shpansa!