Sims 4 Community Blog: Geniet van serene uitzichten met een antieke sfeer

Gepubliceerd op 28 mei 2024 om 19:20

EA Community Blog vertaald uit het Engels.  De Sims 4 Riviera Retreat en Knusse Bistro Kits komen naar De Sims 4

​Creëer de beste serene ruimtes bij het zwembad en maak het gezellig in de meest ongelooflijke bistro voor de perfecte romantische ontmoeting in De Sims 4 Seizoen van de Liefde.

Met De Sims 4 Riviera Retreat en Knusse Bistro Kits kunnen spelers hun dag ontspannen doorbrengen naast diepblauwe zwembaden in zonnestralen en hun avonden in elegantie doorbrengen in de gekoesterde, comfortabele bistro.  

Bereik natuurlijke rust met vredige zwembaden en sprankelende fonteinen

Voel hoe al je problemen wegsmelten terwijl je geniet van de vredige zonnestralen van je serene en intieme zwembad met De Sims 4 Riviera Retreat Kit.

Creëer de meest vredige ruimtes die overladen zijn met tijdloze oudheid en moderne stijlen uit het heden. Omarm het rustieke landschap rondom je afgelegen oase door stucwerk, prachtige bogen en glinsterende watervallen en met comfortabel linnen meubilair, rieten loungestoelen en met wijnranken begroeide pergola's.

Deze geheime plek voor je Sim zal het frisse en schone perfect combineren met het natuurlijke, om een sfeer van rust en verbondenheid te creëren. De aquamarijnzwembaden, de natuurlijk gevormde patina en straatstenen kunnen alleen worden bemind of samen met een speciaal iemand worden genoten om diepere verbindingen te bevorderen.

Ontdek ongelooflijke bistro's met charme

Maak een wandeling door de charmante straatjes naar je geliefde lokale bistro. Deze geliefde plek is perfect voor een elegant avondje uit in het dorp of een zonovergoten ochtend vol heldere aroma's in De Sims 4 Knusse Bistro Kit!

Deze boeiende kleine Bistro heeft de perfecte antieke sfeer waarin je Sim zich kan onderdompelen met vrienden of een avondje kan plannen voor een romantisch uitje. Met uitnodigende zonneschermen, klassieke meubels en de uitnodigende sfeer wordt deze geliefde bistro zeker een favoriet in de buurt. Elk aspect van deze set is perfect om je nieuwe favoriete plek te creëren met voorzieningen die je bar- of lounge-achtige kavel zullen accentueren.

Gevuld met ouderwetse charme, vormt Knusse Bistro het decor voor het genieten van de beste nectar bij kaarslicht in de avond en de rijkste koffie in de zonnestralen gedurende de dag. Met hoge geëtste glazen ramen en deuren, gepolijste metalen accenten, bistrotafels en stoelen en vintage wanddecoratie, is er geen betere plek om contact te maken met buren of afspraakjes dan in een comfortabele, charmante en gezellige gemeenschapsfavoriet.

Vind je nieuwe favoriete ontmoetingsplek of geniet van een rustig uitje aan het zwembad met de Knusse Bistro en Riviera Retreat Poolhouse-kavels - vanaf 30 mei beschikbaar op de Galerie! Deze twee geweldige bouwwerken zijn perfect voor degenen die in het spel willen duiken om alle nieuwe functies van beide kits te ontdekken en inspiratie op te doen voor hun eigen creaties!

De Sims 4 Riviera Retreat en Knusse Bistro Kits zijn beschikbaar op 30 mei 2024 voor PC via EA app™, Mac® via Origin, Epic Games Store en Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One-systemen.