Woohoo! Word verliefd op het De Sims 4 Stapelverliefd uitbreidingspakket!

Gepubliceerd op 27 juni 2024 om 20:21

EA Community Blog vertaald uit het Engels. 

Plan spannende dates waar je Sims van zullen zwijmelen!

Het is tijd om je hart te openen voor romantiek in de prachtige wereld van Ciudad Enamorada! Ga op zwijmelende dates in de buurt; Je Sims kunnen op zoek gaan naar de beste plek om de romantische deken in de stadstuinen uit te proberen, tot de ochtend dansen in hun favoriete nachtclub, of zelfs de prachtige eenvoud ervaren van samen zitten om naar de sterren te kijken.

In het De Sims 4 Stapelverliefd Uitbreidingspakketkunnen spelers het datingprofiel van hun Sim maken in de Cupid’s Corner-app – en matchen met andere Sims! Spelers zullen bepalen hoe ze door de datingscene navigeren, ontdekken wat de turn-ons en turn-offs van andere Sims zijn en daar vervolgens op inspelen, leren hoe ze een romantiekconsulent kunnen worden en nog veel meer.

Het is tijd om je match te ontmoeten en romantiek te ervaren als nooit tevoren!

Welkom in Ciudad Enamorada!

Sul Sul, mijn liefste! Welkom in Ciudad Enamorada, een prachtige verliefde stad en de perfecte plek voor al je romantische ontmoetingen. Verliefde gevoelens vloeien over in drie weelderige buurten die charme en romantiek uitstralen om elke intieme ontmoeting onvergetelijk te maken.

In een wereld die is ontworpen om de hitte op te wekken, kunnen Sims andere Sims ontmoeten en flirten in Vista Hermosa, een centrale wijk met groen en wandelgebieden, Plaza Mariposa, een residentiële buitenwijk, en Nuevo Corazón, een chique wijk met een kleine verhoogd gebied, met penthouse-suite en luxe locaties. Je Sims kunnen de pittoreske muur van liefde bewonderen en kusjes stelen, slenteren door het charmante park met een klein café/bar in botanische tuinstijl, de hele nacht dansen in de nachtclub Mirador del Amor en open straten verkennen, omringd door flora en fauna . Je kunt je Sim misschien zelfs een kamer laten huren bij "Beso Rápido", om wat broodnodige slaap te krijgen of hun stomende date mee te nemen voor een kleine afspraak.

Als je Sims besluiten hun romantische afspraakje mee naar huis te nemen, keren ze terug naar hun appartement in penthouse-stijl, verbonden door straten vol romantische plekjes. Van parken waar dekens kunnen worden klaargelegd voor een picknick, tot eetkraampjes die perfect zijn voor snacks 's avonds laat: Sims kunnen op allerlei plekken in Ciudad Enamorada hun liefde verklaren, elk met zijn eigen unieke charme en schoonheid.

Terwijl Sims deze met liefde ontworpen buurten verkennen, zullen ze ook een nieuwe Singles Hangout-kaveleigenschap ontdekken die beschikbare Sims zal aantrekken die vrijgezel zijn en klaar zijn voor een afspraakje. Ciudad Enamorada heeft de perfecte plekken voor alle soorten bijeenkomsten, dates, gemiste relaties en meer. Het is gemakkelijk voor je Sim om singles te ontmoeten die bij hun stijl passen in de duikbar Laguna del Abrazo, het romantische park, Mirador del Amor of zelfs tijdens een zweterige trainingssessie in de sportschool, Sudor.

Plan afspraakjes waar je Sim een ​​warm gevoel van krijgt!

Moeite met het vinden van een partner? Open de Cupid's Corner-app om jouw perfecte match te vinden! Met de Cupido's Corner-app kunnen Sims een verscheidenheid aan matches vinden die hun hart sneller zullen laten kloppen. Met het nieuwe afspraakjes planningssysteem kunnen spelers kiezen waar ze heen gaan en wat ze gaan doen, en zo een unieke date creëren die ervoor zorgt dat je Sim meer wil.

Wanneer ze Cupido's Corner gebruiken, kunnen Sims een selfie maken en een profiel maken door voorkeuren in te stellen om Sims te vinden die romantisch beschikbaar zijn. Potentiële partners verschijnen op het tabblad Matches en je Sim kan het hart raken om hun favorieten aan saves toe te voegen. Eenmaal opgeslagen kunnen Sims hun liefdesinteresse aan hun contacten toevoegen en een gesprek beginnen.

Of u nu voor de eerste keer samenkomt of een mooie jubileumdatum regelt, matchen en daten in al zijn vormen wordt nu ondersteund met aangepaste 'Vraag om een ​​afspraak te maken'-functies die voor ideale date-scenario's zorgen. Met deze functies kunnen spelers hun date aanpassen door een datum te kiezen, een locatie te kiezen, optioneel meer Sims uit te nodigen en de activiteiten en doelen voor de date te selecteren.

Eenmaal op date kunnen Sims contact maken door spelletjes te spelen, te kletsen op een picknickkleed, eten te delen, te knuffelen in hartvormige bedden of door naar de sterren te staren aan de nachtelijke hemel. Om de mix wat pit te geven, zijn er nieuwe romantische interacties zoals een nieuwe kus, een zwoele dans en drie nieuwe O jaa!-spots.

De romantische dynamiek tussen Sims zal zich ontwikkelen als een weerspiegeling van het soort romantische relatie dat ze samen hebben. Er zijn vier verschillende dynamieken: gezond, stomend, gespannen en onvoorspelbaar.

  • Gezond verwijst naar twee Sims die oprecht van elkaar houden en dat laten zien door hun daden, zowel vriendelijk als romantisch.
  • Stomende dynamiek verwijst naar de relatie van Sims die gericht is op fysieke intimiteit.
  • Gespannen dynamiek verwijst naar twee Sims die nog steeds romantisch met elkaar verweven zijn, maar over het algemeen ongelukkig met elkaar zijn en elkaar onvriendelijk behandelen.
  • Onvoorspelbare dynamiek heeft betrekking op Sims die heen en weer gaan tussen vechters en geliefden. Ze kunnen het ene moment vechten, maar het volgende moment kussen en het goedmaken. 

Sims zullen hun romantische vaardigheid ontwikkelen en vergroten terwijl ze blijven socialiseren, waardoor nieuwe interacties worden ontgrendeld, zoals een stomende zoensessie of een nekkus. Ze leren zelfs hoe ze emotioneel contact kunnen maken met een partner of de kamer kunnen scannen op zoek naar potentiële Sims die openstaan ​​voor romantiek.

Alles over aantrekkingskracht en compatibiliteit

Aantrekkingskracht geeft weer hoe twee Sims romantisch bij elkaar passen (of niet bij elkaar passen). Sims zullen Turn-ons en Turn-offs hebben (persoonlijkheids- en gedragselementen die de aantrekkingskracht van een Sim tot een andere Sim vergroten of verkleinen) die bepalen waartoe ze zich wel of niet aangetrokken voelen. Dit omvat eigenschappen van andere Sims, kleding en kapsels, en zelfs bepaalde interacties. Sommige Sims worden misschien opgewonden van een lief geschenk; sommige Sims hebben misschien een hekel aan tuinieren of vissen.

Aantrekkelijke eigenschappen, afknappers en romantische tevredenheid bepalen hoe je Sims hun relaties in de loop van de tijd opbouwen en onderhouden. romantische tevredenheid slaat een brug tussen het nieuwe attractiesysteem en het bestaande romantische relatieniveau in het basisspel. Dit vertegenwoordigt het gevoel van de individuele Sim over hoe goed of slecht de romance met een andere Sim verloopt. Positieve romantische interacties verbeteren dit, en omgekeerd. Interacties tussen Sims geven de speler tools om te begrijpen wat elke Sim aantrekt of juist op afknapt. Dit is belangrijk voor intelligente besluitvorming die beide Sims gelukkig zal houden in hun romantische relatie.

Voor onze liefhebbers van romantiek

Voor elke Sim met romantische ambities is romantiek een manier van leven. Met de Paragon Partner en Romantic Explorer doelen kunnen Sims op vele manieren liefde en verbondenheid ontdekken.

Romantiek is niet alleen een streven. Met twee nieuwe eigenschappen krijgen Sims meer manieren om te definiëren wie ze zijn en waar ze van houden. Romantisch gereserveerde Sims hebben wat meer tijd nodig om hun partners te leren kennen. Het kan langer duren om romantische connecties te vinden, maar de basis zal de moeite waard zijn. Voor Sims die Lovebugs zijn, is romantiek alles. Ze verlangen naar liefde en ‘duiken’ er in. Liefde kan snel ontstaan, wat leidt tot veel snellere romantische relaties, en als gevolg daarvan kunnen ze met onbeantwoorde liefde worden geconfronteerd als hun romantische avances mislukken.

Liefde bestaat niet alleen uit vlinders en regenbogen, er zullen ook twee nieuwe angsten bijkomen: angst voor intimiteit en angst om alleen te zijn. Sims zullen nieuwe vragen kunnen stellen en interacties hebben om deze angsten bij hun partners weg te nemen. Er is zelfs de mogelijkheid om begeleiding te volgen.

En ja, je Sims kunnen romantiekconsulenten worden en carrière maken door letterlijk te houden van liefde! Naarmate ze vooruitgang boeken in hun carrière, zullen ze nieuwe manieren verdienen om liefde te bevorderen. Als ze hun werk goed hebben gedaan, vinden ze misschien een aantal schattige hartvormige beloningen in hun inventaris.

Gratis voor alle spelers is het nieuwe Romantische Grenzen-systeem waarmee je de ervaring van je Sim kunt aanpassen met grenzen en jaloezie. Je kunt nu bepalen hoe je Sims romantische relaties benaderen in termen van fysieke en emotionele romantische exclusiviteit. Hierdoor kunnen Sims met meerdere Sims uitgaan zonder dat dit gevolgen heeft voor andere relaties.

Als je het pakket aanschaft tussen 27 juni en 5 september ontvang je de Hopeloze Hartzeer Bonusvoorwerpen: Niet alle liefdesverhalen hebben een happy end. Omarm een beetje verdriet met de Huilie Huilie Eyeliner, kruip lekker tegen de nieuwe Herbert Hart Knuffel aan en begin aan je single leven met het Basic Break-up Tweepersoonsbed (je ex nam het bed mee, maar niet je waardigheid.)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.