Sims 4 Prestaties


 

Zoek je een uitdaging in de Sims 4? Kijk dan eens bij de te behalen Prestaties!

Prestaties zijn doelen die je kunt bereiken door met verschillende huishoudens te spelen.
De behaalde prestaties worden per save (opslagbestand) opgeslagen op je EA account en dus niet per huishouden.

Volgens onderstaand overzicht ontvang je punten voor het behalen van een prestatie, maar deze prestatiepunten zijn wat anders dan de punten die Sims (per Sim) kunnen verdienen door het vervullen van hun wensen (gedachten wolkjes boven je Sim).

Voor het vervullen van hun wensen krijgen ze per Sim punten die ze kunnen besteden in de beloningenmarkt (aan allerlei bijzondere drankjes en andere voordelen zoals stalen blaas, nooit meer honger e.d.).

Zodra je een prestatie behaalt zie je middenin je scherm ineens de aankondiging hiervan. Om alle mogelijke prestaties te bekijken ga je naar Leven, opent het optiemenu en klikt dan op Prestaties. Zodra er in de lijst geen slotje bij een prestatie staat, is deze prestatie binnen deze save behaald. Helaas kun je niet zien door welke Sim.

Je kunt met de punten die bij zo'n prestatie horen tot op heden niks doen en je ziet alleen het totaal aantal behaalde prestatiepunten van een save bovenin de lijst van de prestaties. Verder zijn ze nergens terug te vinden. Misschien dat dit in de toekomst nog komt maar daar is nu niets over bekend.

Er zijn ook een aantal verborgen prestaties die je (per toeval) kunt ontgrendelen. Er zijn 8 verborgen prestaties in de Basisgame,
​3 in Aan het Werk, 1 in In de Natuur en 1 in Stedelijk Leven.

Gebruik prestaties dus als een soort uitdaging om te spelen of negeer ze helemaal en ga gewoon lekker spelen.


Prestaties Basisgame


Prestaties Aan het Werk


Prestaties In de Natuur


Prestaties Bowlingavond Accessoires


Prestaties Honden en Katten