Sims 4 Versies en overige Sims Merchandise


De Sims 4 Basisgame (standaardversie) is vanaf 18 oktober 2022 GRATIS te spelen op alle platforms! 

De Sims 4 Basisgame

Jij creëert. Jij bepaalt. Jij heerst

​Laat je verbeelding de vrije loop en creëer een unieke wereld van Sims. Ga op verkenning en pas elk detail aan. Van Sims tot hun huizen en nog veel meer. Kies hoe je Sims eruitzien, zich gedragen en kleden. Bepaal hoe ze hun dag invullen.

Ontwerp en bouw ongelooflijke huizen voor elke familie en richt die vervolgens in met je favoriete meubels en decoraties.
Reis naar verschillende buurten waar je andere Sims kunt ontmoeten en alles over hun leven kunt leren.

Ontdek prachtige locaties met unieke omgevingen en beleef spontane avonturen.

Beheer de ups en downs van het dagelijkse leven van Sims en kijk wat er gebeurt als je scenario's uit je eigen leven of fantasie naspeelt!
​Vertel je verhalen op jouw manier terwijl je relaties ontwikkelt, carrières en doelen nastreeft en jezelf onderdompelt in deze buitengewone game waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

Creëer Sims
Er is een verscheidenheid aan Sims om te personaliseren, elk met unieke kenmerken, dynamische persoonlijkheden en inspirerende doelen. Gebruik krachtige aanpassingsfuncties om je verbeelding tot leven te brengen. Creëer jezelf, je favoriete beroemdheden, je fantasie of je vrienden! Verander de kleding van je Sims om je humeur weer te geven. Geef je Sims diepte en een levensdoel met grappige eigenschappen en grootse ambities. 

Bouw het perfecte huis
Ontwerp de ideale woning voor je Sims met Bouwen. Bouw het huis van je dromen door zelf de indeling aan te passen, meubels te kiezen en het terrein te veranderen. Je kunt zelfs een zwembad, kelder en een tuin toevoegen. Niet helemaal tevreden? Gooi de hele boel om en bouw moeiteloos opnieuw met frisse ideeën en ontwerpen. 

Verken bruisende werelden
Jouw Sims kunnen op bezoek gaan bij andere gemeenschappen om hun sociale kring uit te breiden, met vrienden te chillen of onvergetelijke feesten te geven. 

Speel met het leven
Jouw keuzes geven vorm aan elk aspect van het leven van je Sims. Van hun geboorte tot aan volledige volwassenheid. Ontwikkel vaardigheden, stort je op nieuwe hobby's, vind de roeping van je Sims, geef ze een gezin en nog veel meer. 

Ontdek een community van makers
Gebruik de galerie om inspiratie op te doen in een community van spelers zoals jij; voeg content toe aan je game of deel je eigen creaties. Download, like en reageer op je favoriete Sims, huizen en volledig ontworpen ruimtes. Word lid van de community en leef je uit! 


Digital DeLuxe upgrade

Wil je een upgrade van deze standaard Basisgame, dan is het mogelijk om The Sims 4 Digital DeLuxe upgrade te kopen voor €9,99. Hieronder een overzichtje van de verschillen tussen de standaard en de DeLuxe versie.

Upgrade je gameplay-ervaring met de Sims 4 Digital DeLuxe Upgrade en ontvang de digitale content van De Sims 4 Tot in de vroege uurtjes en het Feestbeest. Bevat de laserlichtshow, Flaming Tiki Bar, leuke decoraties, dierenhoedjes, waanzinnige feestkostuums en nog veel meer.


Officiële Sims-merchandise

​Op 21 november 2023 is een nieuwe officiële Sims webshop geopend: Shop The Sims 

Je kunt hier terecht voor Sims T-shirts, Hoodies en Sweatpants, Pins, stickers en meer.
De winkel wordt regelmatig aangevuld met leuke en unieke designs maar wees er snel bij want het is iedere keer snel uitverkocht.

LET OP: er komen nog verzendkosten en invoerrechten bij en die kunnen aardig oplopen.
Om, voordat je definitief een bestelling plaatst, te kunnen zien hoeveel extra kosten erbij komen, stel je rechtsboven de The Sims Shop site in op € Euro / France. De taal kun je op Engels laten staan.
Voordat je dan echt gaat afrekenen zie je hoeveel extra kosten worden berekend. Wil je er alsnog vanaf dan kan je je winkelmandje aanpassen of gewoon leegmaken! 

Het is de bedoeling van EA om t.z.t. een verkooppunt in Europa beschikbaar te stellen, zodat de bijkomende kosten een stuk lager worden. Het is echter niet bekend wanneer dit eventueel mogelijk wordt.