Boxart, Screens en informatie van de Sims 4 Riviera Retreat Kit en de Cozy Bistro Kit!

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 19:43

@anadius deelde op 10 mei al afbeeldingen van de voorwerpen van de 2 nieuw uit te komen Kits. Maar hij ontdekte nog meer!
Vandaag deelde hij de titels en eerste screens van de Sims 4 Riviera Retreat Kit en de Cozy Bistro Kit.  
Beide Kits schijnen uit te komen op 30 mei a.s.


Riviera Retreat Kit
Geniet van het rustieke landschap rondom je afgelegen, vredige zwembad met De Sims 4 Riviera Retreat Kit. Het is tijd om te ontspannen in een rieten fauteuil, terwijl het zonlicht door de met wijnranken begroeide pergola schijnt en schittert in je privéwaterval. Creëer de perfecte geheime plek voor je Sim om wat quality time alleen of met een speciaal iemand door te brengen.

Plaats je comfortabele linnen meubels in een rustieke inrichting met aardse elementen zoals stenen straatstenen. Deze ruimte is tijdloos en combineert fris en schoon met het natuurlijke om een ruimte te creëren waar problemen wegsmelten.


Cozy Bistro Kit
Kom langs bij je favoriete kleine bistro en geniet van de antieke sfeer van De Sims 4 Cosy Bistro Kit. Creëer een ruimte waarin alles draait om goede nectar en goed gezelschap.

Versier met alle attributen van een geliefde lokale bistro, inclusief houten lambrisering, gepolijste metalen accenten en vintage meubilair dat prachtig is onderhouden. Serveer 's avonds de beste nectar en overdag de beste koffie. Vul je bistro met kaarslicht en een klassieke inrichting om de perfecte plek te creëren voor Sims om contact te maken met vrienden of afspraakjes