De Sims 4 Waslijst van 24 mei 2024 inclusief een statement van het Sims Team!

Gepubliceerd op 23 mei 2024 om 20:34

Het Sims Team heeft vandaag niet alleen de waslijst voor Mei 2024 gepubliceerd, maar ook een statement op verschillende Sociale Media geplaatst. 
In het statement verklaren zij de komende tijd meer spelproblemen op te gaan lossen met de hulp van een extra team wat hiervoor in het leven geroepen is. 

Hieronder de afbeeldingen van het statement (incl. de vertaling) en de punten op de waslijst voor deze maand.

Vertaling Statement:

Aan onze gemeenschap,

We weten dat technische problemen met De Sims 4 je gameplay in de loop van de tijd hebben onderbroken en we beseffen dat dit je veel frustratie heeft bezorgd.

Vandaag kunnen we delen dat we een team hebben samengesteld om te investeren in de kerngame-ervaring, inclusief het aanpakken van jullie gemelde zorgen.

Dit nieuw gevormde en gerichte team betekent dat we zowel het aantal fixes als de frequentie waarmee we deze batchupdates verzenden, kunnen verhogen.

Onze eerste release staat gepland voor de volgende patch later deze maand (mei 2024), terwijl andere ongeveer elke twee maanden volgen. De details van de release van deze maand staan in de ‘Waslijst’, die nu beschikbaar is op De Sims 4 Nieuwspagina.

Daarnaast zullen we doorgaan met het doorvoeren van fundamentele verbeteringen aan de prestaties van de Sims 4.

Onze volgende patch zal enkele optimalisaties op verschillende platforms bevatten, zodat de game minder geheugen gebruikt. Als gevolg hiervan ervaar je mogelijk minder crashes, een betere framesnelheid en/of een responsievere simulatie.

Bedankt dat je blijft spelen en investeren in De Sims 4. Ons team is meer dan ooit toegewijd aan het ontwikkelen van geweldige gameplay-ervaringen in De Sims 4 in de nabije toekomst, en we stellen jouw steun op prijs terwijl deze cruciale verbeteringen worden doorgevoerd.

Dag Dag,
Het Sims-team


Waslijst Mei 2024

​Base Game

Cats & Dogs

Cottage Living

Dine Out

Eco Lifestyle

For Rent

Get to Work

Growing Together

High School Years

Horse Ranch

Island Living

Seasons

Gallery