Alle informatie over het Sims 4 Happy at Home inlogevenement!

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 08:50

Als je een fervente Simmer bent, is gratis spulletjes krijgen voor de Sims 4 altijd leuk. Hieronder vind je een (vertaald) artikel hoe je de spulletjes van het Sims 4 Happy at Home Inlogevenement kunt claimen.  

 

Ik heb zelf nog geen toegang tot dit evenement en met mij vele anderen, en helaas is nu pas duidelijk geworden dat dit evenement gefaseerd wordt uitgerold en dus nog niet voor iedereen toegankelijk is.
Uiterlijk 13 juni a.s. moet de uitrol voor iedereen hebben plaatsgevonden.  

Het kan dus nog even duren, maar komt uiteindelijk goed. Hou regelmatig even in de gaten of je al toegang hebt via het Hoofdmenu in je spel. 

Je hoeft echter niet bang te zijn dat je daardoor een aantal spulletjes misloopt, want dagen die je mist bij het claimen van je beloning, kunnen op elk moment tijdens de duur van het evenement worden geclaimd, en tot een week nadat het evenement is afgelopen.

Zie hieronder het (vertaalde) artikel over hoe e.e.a. werkt zodra je toegang tot dit Event hebt gekregen en een bericht van The Sims over de gefaseerde uitrol van dit evenement.


(Community Blog vertaald)

Evenementen komen naar de Sims 4!

O hallo daar. Ik ben Font, een Senior Game Design Director voor De Sims 4. Ik leef en adem de Sims al meer dan tien jaar en heb het geluk gehad om bij te dragen aan De Sims 3, De Sims Mobile en De Sims 4. Ik beschouw mezelf als een Simmer wiens dagelijkse taak het is om nieuwe en onverwachte manieren te bedenken om te spelen in De Sims 4. Dat brengt me bij het onderwerp van deze ontwikkelingsblog: de introductie van evenementen!

Evenementen in De Sims 4

Evenementen zijn een tijdelijke ervaring, gecentreerd rond een leuk thema, met gratis beloningen of gameplay die nieuwe kansen aan je spel toevoegt.

Ons team heeft een platform gecreëerd waarop deze nieuwe evenementen kunnen leven. Iets dat flexibel is, gemakkelijker te updaten en waarmee je de beloningen gemakkelijk kunt vinden en claimen. Onze ontwerpers zijn druk bezig geweest om dit nieuwe systeem te laten schitteren en zich voor te bereiden op het eerste evenement, terwijl onze kunstenaars nieuwe objecten en Create-a-Sim-stukken hebben gemaakt.

Het eerste evenement is het 'De Sims 4 Happy at Home inlogevenement', waarbij beloningen kunnen worden geclaimd door eenvoudigweg voor een beperkte tijd in te loggen in het hoofdmenu. Dit evenement bevat een reeks items die helpen bij het creëren van een comfortabele ontmoetingsplek waar je Sims hun vaardigheden kunnen verfijnen met de nieuwe eigenschap 'Oefenen baart kunst'.

Er zullen in de toekomst updates verschijnen die extra lagen toevoegen aan wat je kunt zien en doen. Het team werkt aan het toevoegen van gameplay aan evenementen, misschien een paar missies om te verkennen en nog meer beloningen om te claimen.

Het team gaat evenementen ontwikkelen met objecten en gameplay die verband houden met het seizoen van De Sims. Evenementen kunnen ook worden getimed voor verschillende gelegenheden in een kalenderjaar of voor een algemeen thema dat we graag met je willen delen in de toekomst.

 

 

Hoe je het 'De Sims 4 Happy at Home inlogevenement' kunt claimen

Elke dag worden er nieuwe game-items ontgrendeld en klaar om te claimen via het hoofdmenu van De Sims 4.

Klik op de gebeurtenistegel (is waarschijnlijk een afbeelding van Freezer Bunny) in het hoofdmenu om het gebeurtenisscherm weer te geven. Selecteer in het evenementenscherm 'claimen' voor niet-geclaimde evenementbeloningen.

De geclaimde beloningen worden toegevoegd aan de Bouwmodus of Creëer-een-Sim. Het team heeft een nieuw evenementenfilter toegevoegd onder de categorie Speciaal in zowel de Creëer-een-Sim- als de Bouwmodus, waarmee je snel de beloningen kunt vinden die je hebt geclaimd.

Elke week komt er een nieuwe reeks beloningen beschikbaar om te bekijken (elke beloning wordt dagelijks ontgrendeld).

Dagen die je mist bij het claimen van je beloning, kunnen op elk moment tijdens de duur van het evenement worden geclaimd, en tot een week nadat het evenement is afgelopen

Claim deze beloningen en voeg ze toe aan je spel om een ​​toevluchtsoord voor thuis te creëren, perfect om vrienden en familie uit te nodigen voor een hapje en een spelletje of kies ervoor om ze te mixen en matchen met andere items om het verhaal van jouw keuze te vertellen . Elk van de objecten is verkrijgbaar in verschillende kleuropties om bij je esthetiek te passen.

 

 

Week 1

Gooi een rondje scherpe voorwerpen met het In De Roos Dartbord terwijl je de avond omarmt in deze Night Sky gelaagde ketting (CAS). Na een paar rondjes pak je een snack uit de Goud Goed Minikoelkast. Verdien een paar Simdollars door je afval in de bijpassende Goud Goed NanoBak 2.0 te gooien, nu in een minder futuristische stijl.

Week 2

Laat je lokken los met de Serenity Haarstijl (CAS) en neem plaats in de Compact Bar. Of je nu je  mixologievaardigheden oefent of drankjes serveert voor je vrienden, de Compact Bar heeft een kleiner formaat, zodat je ruimte kunt besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Week 3

Geef het bed of de bank van je Sims een extra vleugje knusse sfeer met het Casual Comfort Kussen en bied ze een comfortabele achtergrond om uit te rusten na een dag vol vaardigheden met de (CAS) eigenschap Oefening baart kunst. Met deze nieuwe eigenschap kunnen Sims sneller vaardigheden leren, zelfs als ze iets langzamer beginnen.

Week 4

Kleed je Sims aan in ontspannen Atletische kleding en ga naar de functionele Goud Goed Verkoopautomaat om hun snackspel af te ronden.

 

Heb je vragen, de antwoorden vind je hier in de FAQ

Zijn deze beloningen echt gratis?

Ja, deze beloningen zijn gratis als je deelneemt aan het evenement. Zodra je de beloningen voor dit evenement hebt geclaimd, zijn deze beschikbaar in het basisspel. Elk evenement kan enigszins anders omgaan met beloningen. Tijdens dit eerste evenement word je bijvoorbeeld beloond als je weer het spel opent terwijl het evenement actief is. In de toekomst kunnen er evenementen zijn die je meenemen op een zoektocht waarbij je doelen voltooit om beloningen te verdienen.

 

Hoe zit het met SBE-releases (Sims Bezorg Expres), ik dacht dat die gratis inhoud en updates zouden bieden!

De Sims Bezorg Expres verdwijnt niet, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe en ongewone  manieren om gameplay te leveren, evenals naar objecten en kleding om toe te voegen aan de levens van je Sims. Je kunt het hele jaar door nog steeds SBE-releases verwachten, evenals nieuwe evenementen die je gedurende de seizoenen met De Sims 4 kunt beleven.

 

Wat gebeurt er als ik te laat deelneem aan het evenement?

Er is tijdens het evenement voldoende tijd om nog mee te doen als je te laat komt. Elke dag dat je het spel start, telt als een login om de volgende beschikbare beloning te ontgrendelen. Als je te laat op het evenement arriveert, heb je nog tijd om dit in te halen binnen de tijd van het hele evenement, maar het duurt totaal acht dagen om in te loggen om alle beloningen te ontgrendelen. We hebben een extra week gegeven om in te loggen en de resterende beloningen te claimen.

 

Het Sims 4 Happy at Home inlogevenement is vanaf 30 mei 2024 gefaseerd beschikbaar op pc via EA app™, Mac® via Origin, Epic Games Store en Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One-systemen.

Voor het Inlogevenement is het basisspel De Sims 4 vereist, dat gratis kan worden gedownload bij alle game-updates. Zie de minimale systeemvereisten voor het pakket.