Welkom bij de vernieuwde website van MoonshineSim!

Gepubliceerd op 10 juni 2024 om 23:19

Zoals jullie kunnen zien is MoonshineSim in een nieuw jasje gestoken! De afgelopen 4,5 maand ben ik bezig geweest om de inhoud van de ‘oude’ website handmatig over te zetten naar een nieuw webdesign programma.

Het was een megaklus, maar ik ben heel trots op hoe MoonshineSim er nu uitziet en functioneert en hoop dat jullie met veel plezier mijn site (blijven) bezoeken!

Bedankt voor je bezoek, liefs Simmie

 

Naast een nieuw uiterlijk zijn er een aantal dingen waar ik jullie even op attent wil maken:

  • de laadtijd van een pagina is nu veel sneller.
  • de URL’s van pagina’s en links op de site zijn allemaal vernieuwd/gewijzigd. Dat wil zeggen dat als je ooit een URL of een link naar een bepaalde pagina hebt opgeslagen, je deze even opnieuw moet opzoeken en dan weer opslaan. Je kunt alle pagina’s vinden via de menubalk en/of het Sims 4 Overzicht.
  • de Homepagina bevat natuurlijk weer het laatste nieuws. Je vindt hier alle blogberichten vanaf januari 2024, want het was helaas ondoenlijk om bijna 8 jaar blogberichten opnieuw te plaatsen.
  • de ‘tags’ die op de oude Homepagina stonden, waarmee je snel naar een blogbericht kon zoeken, zijn vervallen. Maar… deze vernieuwde site heeft een geweldige zoekfunctie gekregen (vergrootglas bovenin de menubalk) die niet alleen zoekt in de blogberichten, maar in de hele site.
  • alle teksten/handleidingen zijn door mij doorgelezen, gecontroleerd en getest. Waar nodig heb ik deze aangepast. Sommige pagina’s zijn helemaal opnieuw geschreven, samengevoegd met andere pagina’s of niet overgenomen omdat ze niet meer geldig zijn. Ook heb ik hier en daar een aantal afbeeldingen vervangen. Dit wil niet zeggen dat ik niets over hoofd heb gezien, dus kom je iets raars tegen of een link die niet werkt, neem dan even contact met me op via het contactformulier.
  • de cheats pagina’s worden altijd veel bezocht en deze zijn nu overzichtelijk ingedeeld, soms met wat extra toelichting en hier en daar heb ik nog een aantal cheats toegevoegd. Ook staat er aangegeven of je de cheatbalk bij een bepaalde cheat wel of niet nodig hebt en of je eerst testingcheats true moet intypen of niet.
  • de privacyverklaring vind je onderaan elke pagina.
  • op een aantal pagina’s op mijn site vind je banners van bol waarmee ik een affiliate heb. Door hierop te klikken kom je op de site van bol terecht en kun je elke gewenste aankoop doen. Je steunt hiermee mijn site want ik ontvang dan een klein percentage van jouw aankoop, terwijl het jou niets extra's kost.

Reactie plaatsen

Reacties

Mark
een maand geleden

Het ziet er prachtig uit! Kan weer jaren mee. Wat een werk heb je verricht!

Simmie
een maand geleden

Dankjewel lieve Mark! Leuk dat je zo'n lief berichtje hebt geplaatst. ❤