UITGELEKT! De Sims 4 Stapelverliefd!

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 00:33

@anadius heeft het weer gedaan! In de bestanden heeft hij de eerste informatie en afbeeldingen van het nieuwe Sims 4 Uitbreidingspakket Stapelverliefd gevonden!  De release is op 25 juli 2024 en de preorder start op 27 juni 2024.

Zoals op het plaatje hierboven is te zien krijgen we weer een Hartvormig bed zoals in Sims 1, 2 en 3!

Hieronder vind je een afbeelding van de Hopeloze Hartzeer Bonusvoorwerpen (huilie Huilie Eyeliner, Herbert Hart Knuffel en tweepersoonsbed) die te ontgrendelen zijn bij aanschaf van dit pakket tussen ‚Äč27 juni en 5 september 2024 én indien gekocht via EA of bij een door EA ondersteunde third party en ook de uitgebreide beschrijving en de Boxart van dit pakket.

Lange omschrijving Stapelverliefd:

Verken de liefde terwijl je matcht met verleidelijke Sims en spannende dates plant in het De Sims 4 Stapelverliefd Expansion Pack. Maak een profiel voor je Sim op de dating-app Cupidohoek en zoek jouw romantische match! Geniet van nieuwe intieme interacties, zoals knuffelen in bed of met elkaar afspreken voor een verleidelijke dans. Of je dynamiek vurig of gespannen wordt, hangt af van wat je Sim aantrekkelijk vindt. Let vooral op wat je Sim opwindt of juist een afknapper vindt.

Koop nu om de Hopeloze Hartzeer bonusvoorwerpen te krijgen. Niet alle liefdesverhalen hebben een happy end. Omarm een beetje verdriet met de Huilie Huilie Eyeliner, kruip lekker tegen de nieuwe Herbert Hart Knuffel aan en begin aan je single leven met het Basic Break-up Tweepersoonsbed (je ex nam het bed mee, maar niet je waardigheid.) Verkrijgbaar als je tussen 27 juni en 5 september bestelt.

Plan de hotste dates — Check de Cupidohoek-app voor matches waarvan het hart van je Sim sneller gaat kloppen. Plan vervolgens een date met het nieuwe date-planningssysteem! Jij kiest waar je heen gaat en wat je doet voor een romantisch rendez-vous die je Sims in zwijm laten vallen. Sims kunnen contact maken door spelletjes te spelen, te knuffelen in bed of het romantische kleed mee te nemen naar een mooie plek voor een speciaal moment.

Alles over aantrekkingskracht — Wat werkt voor jouw Sim? Wat een Sim opwindt of een afknapper vindt, bepaalt hoe aantrekkelijk Sims elkaar vinden. Dit kan interesses, interacties en meer omvatten! Verken deze als je Sims hun partners leren kennen, relaties opbouwen en romantische tevredenheid behouden. Omdat Sims verschillende interacties wel en niet leuk vinden, kunnen partners verschillende tevredenheidsniveaus hebben. Hoe Sims met elkaar omgaan is ook van invloed op de vraag of hun relatiedynamiek volwaardig, vurig, gespannen of onvoorspelbaar is.

Voor liefhebbers van liefde — Romantiek is niet zomaar een woord, het is een vaardigheid die verleidelijke interacties ontgrendelt. Voor Sims met romantische aspiraties is romantiek een manier van leven. Echte hopeloze romantici kunnen zelfs romantiekconsulent worden en van de liefde hun beroep maken! Naarmate ze carrière maken, verdienen ze nieuwe manieren om de liefde te promoten en vinden ze misschien wel snoezige hartvormige meubels in hun inventaris.

Date in een onvergetelijke stad — Word verliefd op een prachtige stad gemaakt voor romantiek. Ciudad Enamorada heeft 3 charmante buurten met tal van plekken waar Sims elkaar kunnen ontmoeten, flirten en zelfs O jaa! kunnen bedrijven. Er is zelfs een nieuwe Hangout voor singles-kavel die beschikbare Sims aantrekt om andere singles te leren kennen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.