Sims 4 Happy at Home evenementbeloningen: belangrijke reminder!

Gepubliceerd op 22 juni 2024 om 12:58

Ik mijn bericht van 1 juni jl. heb ik het ook al aangegeven, maar hierbij toch nog even een reminder voor degenen die dit over het hoofd hebben gezien.

Als je hebt deelgenomen, of nog bezig bent, met het Happy at Home (Lekker Thuis) Inlogevenement heb je de gratis spulletjes geclaimd.

Geclaimde beloningen worden echter lokaal opgeslagen in Documenten\Electronic Arts\The Sims\UserSetting.ini en dus niet op je EA Account.
Dit betekent dat ze worden opgeslagen op het apparaat waarop je de beloningen hebt geclaimd. Speel je dus zowel op een Desktop als op een Laptop, dan dien je ze op beide apparaten te claimen (gewoon met hetzelfde EA account) waardoor ze op beide apparaten worden opgeslagen.

Dat betekent dus ook dat als je een nieuwe Desktop/Laptop aanschaft en geen kopie hebt gemaakt van je UserSetting.ini bestand, je deze beloningen kwijt bent. Ook in geval van alle Sims opnieuw installeren op je PC (na een crash bijvoorbeeld) zorgt dit ervoor dat je dat bestand en dus je beloningen, kwijt bent!

Maak dus een kopie van het UserSetting.ini bestand nadat je de beloning(en) hebt geclaimd. Sla dat ergens op je PC apart op, dus NIET in je huidige Sims 4 map (want daar staat het natuurlijk al) zodat je het terug kunt zetten als een van bovenstaande situaties zich voordoet.

LET OP: als je de beloningen niet zelf heb geclaimd maar in je spel hebt gebruikt via een download van de Galerie, zullen deze dus niet zijn opgeslagen in het usersetting.ini bestand op jouw apparaat. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.