Creëer Sims voor de Sims 4 Cupidohoek-app!

Gepubliceerd op 6 juli 2024 om 18:03

Op 25 juli a.s. vindt de release plaats van het nieuwe Sims 4 Uitbreidingspakket ‘Stapelverliefd’. Zoals de titel al aangeeft draait dit pakket om alles wat met liefde te maken heeft! 

Een van de nieuwe opties is dat jongvolwassen Sims en ouder vanaf telefoons en computers toegang hebben tot de Cupidohoek-app om te matchen met andere Sims van over de hele wereld of uit de Galerie. Dat klopt, de datingpool omvat de hele Galerie!

@TheSims heeft via sociale media een oproep gedaan om je eigen vrijgezelle Sim(s) te creëren en te uploaden naar de Galerie met de hashtag #LovestruckSingles. Je hebt dan kans dat jouw Sim(s) straks terug te vinden is/zijn in de Cupidohoek-app!

Creëer een originele Sim (vanaf jong volwassen t/m ouder) met een aantal outfits per categorie, een doel en eigenschappen en alle overige instellingen. Voorkeur en Afkeer kan je ook toevoegen. Als je het leuk vindt kan je je Sim ook een achtergrondverhaaltje meegeven in de omschrijving, maar dat is niet verplicht.

Sims die met CC/mods naar de Galerie worden geüpload zullen NIET in de Cupido-app verschijnen!

Ik heb zelf 1 mannelijke single Sim geüpload naar de Galerie (zie bovenstaande afbeelding). Matt Collins is een ‘rocker’ met een gouden hart die erg veel van muziek en dansen houdt! Of Matt uiteindelijk terecht komt in de Cupidohoek-app is afwachten, maar als je hem wilt toevoegen aan je spel, kan je hem nu al op de Galerie vinden bij Simmie99.

Veel plezier met het creëren van je single Sim(s)!


Reactie plaatsen

Reacties

Marinacht
18 dagen geleden

Het lijkt Waylon wel :D

Simmie
18 dagen geleden

Haha, nou je het zegt! Waylon is wel een leukerdje! 😉