De Sims 4 Waslijst van 9 juli 2024

Gepubliceerd op 9 juli 2024 om 18:32

Sul Sul Simmers! Welkom bij de waslijst van deze maand, waar we de belangrijkste zorgen van de gemeenschap delen die we momenteel onderzoeken en die we in een komende patch willen oplossen. 

Om op koers te blijven met het doel dat we in onze vorige Waslijst hebben gesteld, blijft het team hun tijd besteden aan het prioriteren van meer oplossingen om in elke update op te nemen. Dit is onze tweede release in deze serie, en de volgende staat gepland voor over ongeveer twee maanden. Deze keer pakken we meer dan 60 problemen aan om een ​​betere gameplay-ervaring te garanderen.

Zoals altijd is de onderstaande lijst slechts een toplijst, en er zijn meer onderwerpen die door spelers zijn gerapporteerd, die hier niet worden vermeld, maar die mogelijk nog in het proces van oplossing zijn. Sommige onderwerpen kunnen lastig zijn en vereisen een uitgebreid onderzoek van onze kant, dus ook al zijn we actief bezig met het beoordelen ervan, het is geen garantie dat we er in de komende patch onmiddellijk een oplossing voor zullen hebben.

Deze lijst wordt voornamelijk gegenereerd door gebruik te maken van de spelersrapporten via Answers HQ. Wij bedanken iedereen die ons blijft helpen bij het verbeteren van de gebruikerservaring via hun rapporten.

Hier is de lijst met community problemen die we onderzoeken voor de game-update van deze maand:

Console :

Gallery

Base Game:

Bust the Dust

  • Sims will no longer get multiple Dust System negative buffs at the same time.

Cats & Dogs

  • Sim clothes will no longer remain on when entering Sim tattoo mode in CAS after using Pet Paint Mode on coat colors or patterns.

Cottage Living

Dine Out

Discover University

For Rent

Get Famous

Get Together

Growing Together

High School Years

Horse Ranch

  • The three descriptions of features for Chestnut Ridge are now included at World Select.
  • Improving Horse locomotion at 2x or 3x speed to look better and stick better to routing paths.
  • Foals turn around instead of going backwards now which fixes several visual glitches when interacting with objects and routing.
  • Horses should no longer occasionally overshoot the end of their paths when running and taking several tiny steps before coming to a stop.
  • Horse will slow down when routing through gates and no longer hit locomotion lags.
  • Horse will no longer teleport to their end destination when routing backwards in 2x or 3x speed.

Journey to Batuu

  • Fingernails no longer clip through the Journey to Batuu full-body outfit gloves.

My Wedding Stories

Occult Packs

Party Essentials Kit

Riviera Retreat Kit

Seasons

Toddler Stuff

Werewolves

Ons team is toegewijd aan het blijven aanpakken van problemen die van invloed zijn op je vermogen om van het spel te genieten, dus blijf eventuele problemen die je ondervindt melden via Answers HQ. Dit blijft onze belangrijkste informatiebron om problemen met spelerservaringen op te lossen, en alle details zijn nuttig voor ons team. Zoals bij elke patch dien je er rekening mee te houden dat je  eventuele externe gamemods en aangepaste inhoud verwijdert als je problemen ondervindt, omdat deze in conflict kunnen komen met de updates.

Nogmaals bedankt dat je met ons hebt samengewerkt om de ervaring van onze Simmers te blijven verbeteren en om dit spel zo goed mogelijk te maken.

We zien je in de volgende waslijst – Happy Simming!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.